Diskuse

Ach ty diskuze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Ti lidé jsou prostě vraždící zrůdy. Občas dokonce mají na něco jiný názor než Havel. Náckové.

8 0
možnosti
MP

A můžete uvédst zdroj ? Tedy, kde jste tu diskusi četl ?

3 0
možnosti
Foto

K41a97r40e32l 19M26á96d74l77e

24. 7. 2016 21:58

Taky jsem ten rozhovor teď v týdnu někde četl, ale když zkouším gůglovat, tak mi to nabízí samé starší věci. A diskuze byla sice kritická, ale slušná. Pan autor je asi příliš útlocitný. Jinak Horáček to asi začal myslet vážně, protože silně přehodnotil svůj původně vítací postoj k migrantům - už nevítal, ale říkal, že chápe obavy lidí.

5 0
možnosti
OJ

Hodnocení zemřelého politika není žádné kopání do mrtvol.. Hodnotí se Churchil i Stalin, Hitler i Ghándí. Někdo pozitivně, někdo negativně. A nikde není psáno, že Havel má nějak zarezervovaná pouze kladná hodnocení. Každý ho hodnotí jak ho vnímá. Stejně jako jakoukoli jinou postavu historie.

.

Stran Horáčka. Že nic nedokázal, by mě tedy nikdy říct nenapadlo. Dokázal toho hodně. Ale že by tento bývalý vexlák a černý bookmaker byl prototypem slušného Čecha, to doufám že snad ne..

.

A ano, je to dědic Havla. A protože je více lidí v tomto státě, kteří považují Havla za negativní postavu, než těch co ho považují za postavu kladnou, nebude Horáček zvolen.

22 0
možnosti
MR

Co se týká pana Horáčka. Dle jeho slov dělal černého bookmakera, ne zrovna malého. Tak si říkám, jak mohl podobnou činnost dělat bez vědomí Stb? Veksláci, šlapky, šmelky všeho druhu, to byl rezervoár informátorů. Kdo nepráskal, šel sedět. Pan Horáček neseděl, pokud vím:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 705x
Možná trochu fatalista. Nečekám na to, co přijde, jdu prostě dál a potkávám to, co mě potkat má. Svitek, který se píše tam někde nahoře je nekonečně dlouhý a všechno zlé i dobré, co se nám přihodí tady na zemi, je psáno tam nahoře.

Seznam rubrik