Diskuse

Ach ty diskuze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chapu vase pohnutky, naslo by se i neco malo s cim bych souhlasil. Ale zvolit si stejny styl, ktery vam vadi na "druhe strane" je legracni

0 0
možnosti
VV

Ano, Novinky jsou opravdu na urovni. i Svet Socializmu mel uroven.

0 0
možnosti
MS

Chtěl jsem něco napsat do diskuse, ale když na ni kašlete, tak nic. :-)

0 0
možnosti
Foto

Noo, kdybyste se sám trochu dovzdělával, možná byste pochopil, že svět není tak černobílý jak vy si jej malujete. Možná byste chápal, že mnozí z té diskutérské lůzy toho ví o světě a o životě mnohem víc než vy. Že Havel nebyl až takový klaďas jak se nám všem v roce 1989 zdálo, že jako politik nebyl o nic lepší než je Zeman, že mít na pohřbu politiky, kteří stojí za mnohými svinstvy, které se ve světě udály není zas až tak velká pocta.

Celý článek vyznívá úplně stejně jako třeba Halíkovy domněnky o vlastní nadřazenoosti. Přímo z něj čiší vaše vlastní frustrace z toho, že svět se netočí podle toho jak vy byste si přál. V podstatě každého s jehož názorem nesouhlasíte považujete za ochlastu a nevzdělance aniž byste tušil, že co do vzdělání třeba možná některým nesaháte ani po kotníky.

Takové vyznění článku jsem předpokládal už když jsem v diskusi zahlídl Polického s jeho palcem nahoru. Nespletl jsem se. Za mně Rv

2 0
možnosti
Foto

Mladý muži, chápu. Ale ono to asi bude ještě horší. Ti lidé jsou frustrovaní. Tak "vypouštějí páru" hulvátstvím. Mají totiž pocit, že jim nikdo nenaslouchá. A že se budou mít už jenom hůř. Tak píší aspoň do internetových diskusí. Lepší než aby vzali zbraň nebo nějakou tu výbušninu a šli si to "rozdat se společností" do ulic.

Což se bohužel též děje.

2 0
možnosti
VV

Skoda, ze zu neni vojenska sluzba. Chtelo by to povolat ta hulvaty na vojenske cviceni, kde by Jim lampasaci pomohli vypustit paru.

0 0
možnosti
Foto

,,Ach ty diskuze"

Autor uvádí, že diskuze nečte. Tedy většinou. Z článku by snad šel udělat závěr i v tom smyslu, že sleduje jen ty ,,o těch špatných" a ty ,,o těch hodných";-)Dost dobrý;-D

0 0
možnosti
Foto

Dokázal prodat hodně bonů takže mnoho lidí mělo pak rifle, to je velké plus R^

1 0
možnosti

"a navíc (nevím, jak k tomu přišli) si myslí, že ve všem mají pravdu. A jsou maximálně sebevědomí." Ještěže Vy sám si nemyslíte, že máte ve všem pravdu:-)

3 0
možnosti
Foto

Demokracie, tj. aby rozhodovalo mineni neprilis chytre vetsiny, to je pochopitelne hloupost. Bylo to mysleno tak, aby ta vetsina se diky ziskane moci vzdelavala a rostla. Zatim to tak nikde prilis nefunguje, ale kdovi, snad k tomu nekdy dojdeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 705x
Možná trochu fatalista. Nečekám na to, co přijde, jdu prostě dál a potkávám to, co mě potkat má. Svitek, který se píše tam někde nahoře je nekonečně dlouhý a všechno zlé i dobré, co se nám přihodí tady na zemi, je psáno tam nahoře.

Seznam rubrik